TV Shows Watchlist

Watchlist. On going.

  • Dexter Season 6
  • House Season 8
  • The Vampire Diaries Season 3
  • How I Met Your Mother Season 7
  • The Big Bang Theory Season 5
  • Supernatural Season 8
  • The Mentalist Season 4
  • Nikita Season 3
  • The Walking Dead Season 2
  • Terra Nova Season 1
  • Homeland Season 1
  • Fringe Season 4

Seriously? Get a real job soon babe. Kalau kata Mark Ronson

“Thinking of the girl I met, a phone call that I haven’t made yet.
All the things I’ve done this week, and all the things
I should have done instead.
I sweep the pavements and the parks
I hope that I get home before its dark.
My mother tells me I should stop go and get a real job
That can’t be the way that I roll
Everybody’s growing up, having kids and paying rent
And I’m getting count of it all” – The Bike Song

Iklan

5 Comments Add yours

  1. Asop berkata:

    Wow, Dexter itu bener2 bagus kata adik saya. 😀
    Bikin ketagihan.

  2. Amandash berkata:

    No hosee! supernatural udah season 8 aja! gue kira tamat di season 5. Du’uh!

  3. rizky berkata:

    @Asop: bikin ketagihan? hati-hati jadi psikopat aja :p

    @Amanda : yeah, Dean winchester masih main sampai season ini. Season 8 kata si writernya bakalan jadi season terakhir. Dulu sempet nonton di TV ya?

  4. Amandash berkata:

    No, dulu sempet ngikutin kok tapi pas season 5 akhir dikira udah selesai, soalnya Samnya matek. haha. Sam masih ada di season 8?

    1. rizky berkata:

      hahaha, emang samnya mati masuk neraka :p
      trus sama dean di season 7 dibawa lagi ke dunia dengan berbagai efeknya. yep, sam masih muncul di season 8.
      ckckck, kalo mau request Season 6-8 boleh kok

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s