Mark Ronson

Setelah tiba-tiba dikunjungi oleh random visitor, amandash, daftar band/artist yang menarik menurut gue nambah lagi. Let’s list ’em all. Sebut aja nama-nama berikut. Mark Ronson. Beirut. Foster The People. Lily Allen. Amy Winehouse. Sam Sparro. Nama-nama lama sih, tapi setelah serius menyimak mereka tiba-tiba just into them. POP!!

Kita mulai dari Mark Ronson aja yuk, an English DJ, guitarist, music producer, artist and co-founder of Allido Records. He currently works with his band under the music alias of Mark Ronson & The Business Intl. Yang lain menyusul. Thanks amandash😀

Mark Ronson more playing in funk, soul & hip-hop/ So dope music, i’d like it!

Mark Ronson – Just

Mark Ronson feat Aya – High

Mark Ronson feat Lily Allen – Oh My God :

(by Kaiser Chiefs), Crunchy arrangement by MarkTime on your side that will never end
The most beautiful thing you can ever spend
But you work in a shirt with your name tag on it
Drifting apart like a plate tectonic
It don’t matter to me
‘Cos all I wanted to be
Was a million miles from here
Somewhere more familiar
Too much time spent dragging the past up
I didn’t see you not looking when I messed up
Settling down in your early twenties
Sucked more blood than a backstreet dentist
It don’t matter to me
‘Cos all I wanted to be
Is a million miles from here
Somewhere more familiar
Oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
Great rulers make for greater glory
The only thing growing is our history
Knock me down I’ll get right back up again
I’ll come back stronger than a powered up Pac-Man
It don’t matter to me
‘Cos all I wanted to be
Was a million miles from here
Somewhere more familiar
Oh my god, I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home[Instrumental Break]Oh my, god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home
And oh my god I can’t believe it
I’ve never been this far away from home

3 pemikiran pada “Mark Ronson

  1. Hohoho, yap, saya suka dengan musik Mark Ronson.😀
    Entah kenapa saya sukaaaa sekali dengan album “Version”. Ronson kolaborasi dengan banyak artis, dan melodi2nya mampu membuat saya joget2 sendiri.😆 Di album “Version” Ronson kolaborasi dengan (di antaranya) Amy Winehouse, Lily Allen, Santo Gold, Phantom Planet, Robbie Williams, Kasabian, dan Tiggers.🙂

    Sayang sekali, saya gak terlalu suka dengan album Mark ROnson yang terbaru, “Record Collection”. Di album ini dia bersama band bentukannya sih, The Business Intl. Saya nggak suka jenis musik di album ini.😐

  2. sop sop, kirimin ke email ane dong. Udah gak ada lagi nih file satu albumnya yang “version” dimana-mana, ya ya ya? saya emang ngincer album yang version: ada yg feat lily allen (oh my god) sama Just. Udah gitu yang version lagunya beberapa rada ngejazz-funk gitu

    @amandash : ah! ada orangnya, yeah, love him. Bang-bang-bang kocak banget liat videonya

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s